borsonyka 2010.01.11. 16:10

dö biginning

Hát akkor én mostan elkezdem eztet.

Helyzetjelentés 2010. 01.11. 16:05- A KEGY (KELETI GYŰJTEMÉNY) asztalát koptatjuk... Mesi Viki és én. Cuki JJ Feild-es képek és némi nyálcsorgatás után mindenki vizsgára tanul... Képünk nincsen, de higgyetek nekem nagyon vagányul nézünk ki :P

Más mondani valóm most nincs, még itthon vagyol Mesike és látol hehehe

Viszont ajánlok klipet mindenkinek (Szerintem Mesi is ajánlja, mert ő mutatta :D)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mongoliabanvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr921663871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Patkós Viki 2010.01.12. 11:43:35

na regisztráltam én is :)Mesike lehet pont most vizsgázik..

mesike005 2010.01.12. 13:55:22

Szóval, minden vizsgámnak vége(1 leadandó nem leadandó). Most kezdődik az a rész, amikor az ember kifutna a világból, elbújna mindenki elől, vagy csak simán leinná magát. A nagy izgalom túlzottan hajt, az adrenalin jobban pörget, mint egy sima vizsga idején.
A következő másfél hetem kaotikus lesz, ezért talán a következő le-(be-)jelentkezésem Mongóliából történik majd...Ha nem veszek el útközben.
pumpi

mesike005 2010.01.20. 19:43:50

Szép, havas napot mindenkinek!

No, ez a mottó jutott eszembe:
túl egyszerű az életed? eluntad magad, nem tudod, mit csinálhatnál? szólj bátran Nekem!! segítek megbonyolítani az életedet, és még talán vicces is lesz:))

Amikor kiderült, hogy megbuktam a könyvtáras órámból, először nagyon kiakadtam, meg még másodszor is...Utána arra gondoltam, hogy mi a szösz, ez így még jó is..mehetek Erasmussal Törökországba fél évet, de jó lesz nekem...Hát mivel nem ilyen embertípus vagyok, aki csak úgy feladja a dolgokat, meglehetősen bosszantott az ügylet. Sok meló és egy mai budapesti út után bizony megvan...diplomázni fogok a rendesekkel! A krém a sütire: Vikivel vaj' ketten megyünk-e MA-ra? Rejtély...
De érdekes. Ha már megvan a mongol ösztöndíjad, felettébb vicces és szórakoztató, ha felmégy vizsgázni egy tárgyból Budapestre, 2 nappal az út előtt..ha megbukom ez lesz, ha meg nem...akkor ki tudja mi lesz?!
És amikor örömfelhőbe burkolózva sikítgatnál, hogy márpedig IGEEEN, akkor rádöbbensz, hogy bizony még be sem vásároltál a négy hónapos didergetős időre.
Így talán ma este már nekiállok, bár valamiféle kiadós alvással kéne kezdeni ezt a nagy hajcihőt...
Ami jó hír, és mindenki nyugodjon meg: lesz egy magyar (!) lány, aki kijön elém a reptérre...ennek most borzasztóan örvendek:)
Üdv Ballószögről!
pumpika
süti beállítások módosítása