mesike005 2010.01.24. 04:58

elso nap

szoval megerkeztem vala. hosszu utazas, 2 atszallas, de egyben vagyok meg. ma vegre vizszintben aludtam, egesz jol esett. kolliegiumi szallasom nincs egyenlore, nem tudtak rolam semmit, majd hetfon intezkedem. a nyelvbol egyenlore semmit nem ertek, de biztattak, hogy nehany honap es belejovok. egy nagyon aranyos magyar lannyal es a ferjevel lakom erre a 2 napra. Edit rengeteget segit mindenfeleben. ha o nem lenne...szoval jobb nem belegondolni.

gyorsan megvetozom a korabbi allitasainkat, miszerint a mongol tea (tejben es vizben megfozott sos zold tea) nem jo. en azt mondanam ra, hogy nem rossz, es egyertelmuen SZUKSEGES. ebbol kovetkezik, hogy JO.

Az ennivalok furcsak, de meg nem sokat kostoltam beloluk. netem valoszinuleg lesz, meg valoszinuleg ma telefonom is. igy kb elerheto leszek. azert minden valoszinu, mert itt semmi nem biztos.

minden elromlik, tonkremegy. a sok kinai import miatt erdekes helyzet uralkodik, de a kis mongolok termeszetuknel fogva szorgosak, es majdnem mindent kepesek megjavitani. mindenkinek 2/3 telefonja is van csak a biztonsag es szorakozas kedveert>))

egyenlore ennyit, ez is hosszabb, mint amennyire idom van>))

udvozletem mindenkinek!!

u.i. akitol meg utazas elott smst kaptam, koszonom, egy 70es szam, de sajnos nem tudom, ki>)

A bejegyzés trackback címe:

https://mongoliabanvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr831696914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Patkós Viki 2010.01.24. 12:12:03

Cica és hány fok van odaát? Nem fagysz meg vagy ilyesmi ugye?

mesike005 2010.01.25. 07:15:55

nem fagyok meeg>))most kb 30\35 fok van, de elegge napos az ido, meg hala istennek nem tul szeles, igy nem erezni olyan nagyon hidegnek. foleg, ha ettel elotte, akkor meg kevesbe fazol. a vicces megis az, hogy azert a lehelleted meg tud fagyni a saladra, meg a szemuvegedre, ha mar lemegy a nap, is huvosebb az ido>))

borsonyka 2010.01.25. 09:22:21

Jajj, hát ezek nagyon jó hírek. Örülök, hogy van neked edit, meg izaglmas a beszámoló! Csak így tovább.
süti beállítások módosítása