mesike005 2010.05.16. 04:30

2 nap

Nem is tudom. Néha úgy rohan az idő, hogy az ember észre sem veszi. Otthon is, de itt még gyorsabban.

Voltam "vidékezni", Xarxorinban, a mongolok régi fővárosában. 2 éjszakára mentünk csak, de nagyon jó volt. Jurtában aludtunk, megtanultam rendesen tüzetrakni. Az, amikor az Onon partján sétál az ember, egészen leírhatatlan érzés.

Ma lesz egy búcsúbuli-féle, előtte még egy buddhista szertartás, amit meg fogok nézni, utána ki kell mennem a török iskolába búcsűzkodásra. Holnap is meglesz a dolog, pakolni is kéne. Azt majd csak hétfő éjjel, előtte nincs idő:) Hétfőn megyek ki a kilépő vízumomért a messzi-messzi irodába, aztán délutám elköszönni az AGEC-tól. Kedden reggel indulunk, Kriszta jön ki velem a reptérre, mondta. Pekingben 12 órát kell majd várnom, éjjel inul a gép Frankfurtba.

Hát ennyi volna, majd élőben folytatom az élménybeszámolót. Kellemes hétvégét mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mongoliabanvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr822006437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása