mesike005 2010.01.25. 07:24

koltozes a koliba

ma naagy valooszinuseggel bekoltozhetek a koliba. edit (ulanbatorban elo magyar lany, aki rengeteget segit) es en bementunk ma az egyetemre, lejelentkezni, meg a kollegiumot elintezni. a szobam megoldottnak tunik, egyedul az a kis problema akadt, hogy az egyetem nem tud rolam. olyannyira, hogy ok csak 2 magyart varnak pestrol, akik diplomaskent jonnek kutatoutra. szoval vagy a mob, vagy ki tudja ki, de csusztatta a dolgokat. de azert nem hiszem, hogy problema lenne belole.

ma sokat setaltam ulaanbaatarban. felfedeztem a vaci utcajat. minden megtalalhato itt, mint otthon, talan mas kulsovel, de ugyamugy vannak itt markak, termekek, mint otthon. csak ugye ciril abecevel hirdetik oket>))

no eztan nem tudom, hogyan es milyen surun fogok majd irogatni, mert kezdodik jovo hettol a suli, meg azt sem tudom, hogy a koleszban, vagy kornyeken hol van net. ugyhogy a kovetkezo bejegyzesig udv mindenkinek>))

mesike

A bejegyzés trackback címe:

https://mongoliabanvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr61699727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása