Hát megvoltak a búcsúprattyok Mesikénknek. Csütörtök estve Kubában voltunk és nagyon jól éreztünk magunkat. A társaság magja Mesi, Tündi meg szerény személyem volt, de benézett Viki meg Gergője és Anett is. Készült pár jó fotó. Pölö ez ittend:

Aztán meg másnap 7 körül jött hozzám Viki, megcsináltuk Mesike ajándékát (amely egy szuperdizűjnos fotóalbum volt, amibe belerajzolt mindenki Mesinek). Aztán szépen Eszterestől és Gergőstől elbattyogtunk az Eötvös koliba és megkezdődött a kettes számú búcsúbuli, amit a 4. emelet konyhájában kezdtek meg a kolisok. Az élvezetesebb rész számunkra a földszinti ping-pong társalgóban kezdődött, ahol más pár deci Tajga-vodka és jó pár pohár bor és pezsgő után illuminált állapotban ping-pongoztunk Mesivel, meg aki akart azzal. Gyulával játszottam egy kört, ami mindenhol játszódott, csak nem a ping pong asztalon, aztán meg próbálkoztunk a forgós ping-ponggal, aminek ez lett az eredménye: CENSURED! A kép nem publikus :D

Aztán Mesi meg Gyula énekelve táncolós performanszát tekinthettük meg, ami nagy élményt okozott mindannyiunknak. Aztán nincs több kép, mert a fényképezőt részeg Norbi és Mesi felvivék a szobába... De voltunk Jatéban és nagyot táncolvabulizánk. Jó volt az este!

Kösz Mesike és Jó utat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mongoliabanvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr731681712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása